Miten lisään sisältöön YouTube videon?

Voidaksesi lisätä YouTube videon sisältöön tai muuttaaksesi sen sijaintia, tulee käyttäjäroolisi olla Julkaisija, Taiteilija, Mallinluoja tai Ylläpitäjä.

youtubevide-päivittäjän-roolissa

Päivittäjäroolissa voit lisätä YouTube-videon ainoastaan, jos sellainen on lisättynä tehokäyttäjän toimesta mallipohjaan. Tällöin voit luoda sisällön mallista. Pääset vaihtamaan videon muuttamalla sen ID:n, säätämään äänenvoimakkuutta ja tekstitystä. Videon sijaintia sisällössä tai YouTube-videon kokoa et pääse muuttamaan.

YouTube videon lisäämisestä sisältöön ja mallipohjaan kerrotaan tarkemmin tehokäyttäjien ohjeessa: Uuden elementin lisääminen sisältömalliin tai sisältöön.

Luotu 12.11.2021 TR