Uutiset - YLE

Näytä Yleisradion automaattisesti päivittyvät uutiset infonäytölläsi.

HUOM! Tämän HTML-elementin käyttäminen on sallittu vain iDiD-infonäyttöjärjestelmässä.

Ylen uutissyöte on muotoiltu valmiiksi näytöillä käytettäväksi HTML-elementiksi joko pysty- tai vaakanäytöillä.

Kun julkaiset YLE uutissyötteen infonäytöllä, otat vastuun siitä, että Ylen uutisten kanssa mahdollisesti samanaikaisesti esitettävät kaupalliset viestit erottuvat selkeästi Ylen materiaalista.

Huom! Kun otat iDiD-näytöillesi Ylen uutissyötteen käyttöön, lähetä siitä vapaamuotoinen ilmoitus sähköpostitse tukeemme: tuki@idid.fi

Ilmoituksen tehtyäsi organisaatiolla on käyttöoikeudet uutissisällön esittämiseen.

Uutisten perusosoite

https://yle.idid.fi

Uutiset voidaan esittää joko vaihtuvina uutisina tai otsikkolistauksena.

Vaihtuvat uutiset:

https://yle.idid.fi/slides/index.html?aihe=Pirkanmaa&count=5&interval=10

Otsikkolistaus:

https://yle.idid.fi/list/index.html?aihe=Pirkanmaa&count=5&interval=10

Lisäksi voit vaihtaa näytettävien uutisten tai otsikoiden määrää sekä uutisten vaihtoväliä tai otsikkolistan vieritysnopeutta valinnaisten parametrien avulla.

URL-osoitteeseen lisättävinä parametreinä ne ovat seuraavat:

• count – näytettävien uutisten määrä
  • interval – uutisten vaihtoväli tai listan vieritysnopeus
  • aihe – uutisaihe sivun http://yle.fi/uutiset/rss mukaisesti (katso eri aihealueiden koko lista alempaa)

Saat parametrit käyttöön lisäämällä uutissyötteen osoitteen perään ensin ? ja sitten parametri(e)n tiedot &-merkillä eroteltuna. Esimerkiksi

https://yle.idid.fi/slides/index.html?aihe=Pirkanmaa&count=3&interval=5

Parametrien keskinäisellä järjestyksellä ei ole väliä ja voit määrittää niistä vain osan.

HUOM! YLEn käyttöehtojen mukaisesti uutissyöte pitää näyttää aina koko ruudun kokoisena vaakanäytöllä tai pystynäytöllä.

Uutissyötteen lisääminen sisältöön

1. Lisää sisältöön koko näytön kokoinen HTML-elementti ja muokkaa sen koko ja sijainti haluamasi mukaan.
  2. Kopioi ja liitä syötteen muokattu osoite URL elementin URL-kenttään.
  3. Muista lopuksi tallentaa sisältö.

Valmis!

Uutisaiheet Ylen RSS-sivulla

• Pääuutiset
  • Tuoreimmat
  • Luetuimmat
  • Kotimaa
  • Ulkomaat
  • Talous
  • Politiikka
  • Kulttuuri
  • Viihde
  • Tiede
  • Luonto
  • Terveys
  • Media
  • Liikenne
  • Näkökulmat
  • Etelä-Karjala
  • Etelä-Pohjanmaa
  • Etelä-Savo
  • Kainuu
  • Kanta-Häme
  • Keski-Pohjanmaa
  • Keski-Suomi
  • Kymenlaakso
  • Lappi
  • Pirkanmaa
  • Pohjanmaa
  • Pohjois-Karjala
  • Pohjois-Pohjanmaa
  • Pohjois-Savo
  • Päijät-Häme
  • Satakunta
  • Uusimaa
  • Varsinais-Suomi
  • Selkouutiset
  • English
  • Sápmi
  • Novosti
  • Karjalakse

• Svenska
  • Inrikes
  • Utrikes
  • Regioner

Muokattu: Ti, 8 Joulu, 2020 at 3:51 PM
Muokattu 29.7.2021 PL