Kellot ja laskurit - Vuodenvaihdelaskuri

Tällä retrohenkisellä laskurilla voit näyttää, paljonko on aikaa vuodenvaihteeseen.

HUOM! Tämän HTML-elementin käyttö on sallittu vain iDiD-infonäyttöjärjestelmässä.

Laskurin osoite

https://extra.idid.fi/countdown/newyear/

Laskuri on responsiivinen eli sen koko muuttuu HTML-elementin mukana ja sitä voi käyttää kuinka leveänä tahansa. Tätä laskuria ei voi toistaiseksi muuttaa muotoiluparametreilla.

Laskurin lisääminen sisältöön

1. Lisää sisältöön HTML-elementti ja muokkaa sen koko ja sijainti haluamasi mukaan.
  2. Kopioi ja liitä laskurin URL-osoite HTML-elementin osoitekenttään.
  3. Muista tallentaa sisältö. Valmista!

Muokattu: Pe, 7 Kesä, 2019 at 12:54 PM