Sekuntilaskuri sisällön keston mukaan

Timer-laskuri laskee sekunteja ylös- tai alaspäin julkaisemasi sisällön keston mukaan

Tämän elementin käyttö on sallittu vain iDiD-järjestelmässä

Tällä laskurilla voit luoda esimerkiksi tarkan lähtölaskennan, tai tehdä näkyväksi, kuinka pitkään nykyinen sisältö pysyy näytöllä. Tällaista laskuria saatetaan käyttää taukojumppaliikkeen ajastuksessa tai oppimistehtävän jäljellä olevan ajan osoittamisessa.

Laskuri tunnistaa sisällön keston, ja laskee sen mukaisen määrän sekunteja.

Tässä esimerkissä laskuri laskee sekunteja ylöspäin samalla kun taustalla olevan videon tiimalasissa hiekka valuu.

Laskuri lisätään iDiD-sisältöön HTML-elementtinä.

Alaspäin laskeva laskuri

https://extra.idid.fi/timer/down

Ylöspäin laskeva laskuri

https://extra.idid.fi/timer/up

Värit ja fontit

Laskurissa voidaan käyttää eri värejä ja kirjasinleikkauksia lisäämällä osoitteeseen color- tai font-parametrit, esimerkiksi:

https://extra.idid.fi/timer/down/?color=000000&font=lobster

https://extra.idid.fi/timer/down/?color=003366&font=lato

Näkyy vain esikatselussa ja toistimella

Huomaa, että laskuri ei näytä mitään webbiselaimessa eikä edes iDiD-editorissa, vaan ainoastaan esikatselussa ja varsinaisella toistimella.

Luotu 22.12.2021 TP