1. tuki@idid.fi | 010 281 4350
  2. Yleistä
  3. iDiD-hallinnan perusteet kaikille käyttäjille

Tasot ja periytyminen

iDiD-infonäyttöjärjestelmässä näytöillä ja näyttöryhmillä on hierarkia, jonka mukaisesti sisältöä esitetään.

Sisältötasojen hierarkia

Ylempien tasojen sisällöt periytyvät alaspäin myös tasoilta, joihin sinulla ei ole oikeutta, esimerkiksi toimipaikkakohtaisella tasolla näet siis koko organisaatiolle ajastetut sisällöt. Ylemmiltä tasoilta periytyneet sisällöt on merkitty tason nimellä. Luomalla sisältöä hierarkian alempiin osiin voit julkaista materiaalia vain osassa näyttöjä tai jopa yksittäisellä näytöllä.

hierarkiaesimerkki

Navigoi eri tasojen välillä käyttämällä hallinnan vasemmassa ylälaidassa olevaa tasovalikkoa. Voit hakea tasoja niiden nimellä valikon yläreunan hakukentässä.


yleiskatsaus-tasovalikko

Kun luot malleja, sisältöä tai lataat tiedostoja palvelimelle, ne lisätään aina sille tasolle, jolla olet luonti- tai lataamishetkellä. Voit muokata aineiston tasoa myöhemmin asetuksista. Ylemmille tasoille lisätty aineisto on automaattisesti myös alempien tasojen käytettävissä ja ylimmille tasoille ajastetut sisällöt esitetään myös kaikilla niiden alaisilla tasoilla.


Ylemmiltä tasoilta periytyneet aineistot merkitään luontitason nimellä. Muokataksesi periytyneitä aineistoja sinun on siirryttävä tasolle, jolle aineisto on lisätty. Aineisto voi periytyä myös tasoilta, joihin sinulla ei ole käyttöoikeuksia.

ylemmän tason sisältö

Ylemmältä tasolta periytynyt sisältö

 

Muokattu: Ti, 21 Marras, 2017 at 6:22 PM
Päivitetty 12.8.2021 PL