Kellot ja laskurit - Tapaturmattomat päivät -laskuri

Monessa tuotantoympäristössä seurataan tapaturmattomia päiviä. Tällä HTML-elementillä voit luoda skaalautuvan laskurin, joka laskee automaattisesti päivät viimeisimmästä tapaturmasta.

HUOM! Tämän HTML-elementin käyttö on sallittu vain iDiD-infonäyttöjärjestelmässä.

Tapahtumalaskurin perusosoite

https://extra.idid.fi/date/from/?date=24.12.2020

Muokkaa päivämäärää parametrilla date. Käytä muotoa pp.kk.vvvv.

Laskurin lisääminen sisältöön

1. Lisää sisältöön HTML-elementti ja muokkaa sen koko ja sijainti haluamasi mukaan.
  2. Kopioi ja liitä laskurin URL-osoite määrittelemälläsi ajankohdalla HTML-elementin osoitekenttään.
  3. Muista tallentaa sisältö. Valmista!

Lisämääritteet

Itse laskuritietojen lisäksi voit halutessasi muuttaa tekstin ulkonäköä lisäparametrien avulla. Muokattavia parametreja ovat fontin väri (color) sekä fontti (font).

Parametrit lisätään päivämäärän määrittelyn jälkeen, josta ne erotetaan et-merkillä (&).

Väri

Vaihda numeroiden väriä käyttämällä parametria color. Määrittele väri HEX-koodilla ilman ristikkomerkkiä (#). Esimerkiksi mustan värin HEX-koodi on #000000. Eri värien HEX-koodit löydät esimerkiksi täältä (htmlcolorcodes.com on ulkoinen sivusto, linkki avautuu uuteen välilehteen).

Esimerkiksi

https://extra.idid.fi/date/from/?date=01.01.2021&color=00AEB3

Fontti

Vaihda fonttia käyttämällä parametria font. Voit käyttää kaikkia fontteja, jotka ovat käytössä iDiD-hallinnassa. Kirjoita fontin nimi samalla tavalla kuin se näkyy hallinnan fonttivalikossa.

Esimerkiksi

https://extra.idid.fi/date/from/?date=01.01.2021&font=Fugaz%20One

Huomaa, että välilyönnit muuttuvat automaattisesti osoiterivillä %20-merkinnäksi. Tällä ei ole vaikutusta elementin toimintaan.

Useiden parametrien yhdistäminen

Voit määrittää elementissä useita parametreja kerralla. Kun määrittelet useita muotoilu- tai tietoasetuksia, erota parametrit toisistaan et-merkillä (&).

Esimerkiksi

https://extra.idid.fi/date/from/?date=01.01.2021&color=1528E4&font=Lobster

Tekstin koko

Elementti on responsiivinen, eli tekstin koko skaalautuu, kun muutat HTML-elementin kokoa.

Muokattu: Pe, 7 Kesä, 2019 at 11:51 AM
Muokattu 1.8.2021 PL