Samsung SSSP6, SSSP5 / Tizen | Firmware-version tarkastaminen ja päivitys

Tarkista Samsungin SSSP5/SSSP6-näytön firmware kaukosäätimellä seuraavasti

1. Avaa asetukset painamalla kaukosäätimen MENU-painikkeesta. Siirry nuolinäppäimillä valikossa alas kohtaan Support ja paina OK tai oikeaa nuolinäppäintä.

2. Siirry kohtaan Contact Samsung ja paina OK.

3. Ohjelmistoversion (Software Version) tulisi olla vähintään 1090.5 (viimeiset viisi numeroa, korostettu alla). Mikäli laitteessa on tätä vanhempi ohjelmistoversio, se tulee päivittää.

4. Tarvittaessa päivitä ohjelmistoversio, jonka saat ladattua iDiD-aineistopankista. Pyydä aineistopankin käyttöön vaadittu PIN-koodi iDiD-tuesta.
    • Lataa ja pura ZIP-tiedosto. Kopioi image-kansio tiedostoineen tyhjälle USB-tikulle
    • Suorita päivitys näytön Software Update -toimintoa käyttäen

Sofware Update

1. Menu -> Support -> Software Update

samsung-softwareupdate-01
  2. Valitse Update Now

samsung-softwareupdate-02
  3. Vastaa kysymykseen YES

samsung-softwareupdate-03
  4. Näyttö hakee päivityksiä

samsung-softwareupdate-04
  5. Vastaa kysymykseen YES

samsung-softwareupdate-05
  6. Firmware päivittyy ja käynnistyy prosessin aikana uudelleen

samsung-softwareupdate-07

iDiD-tuki

Verkossa: https://tuki.idid.fi

Sähköpostitse:tuki@idid.fi

Puhelimitse: 010 281 4350

Muokattu: Pe, 5 Kesä, 2020 at 12:19 PM
Päivitetty 4.8.2021PL