Samsung SSSP3 | iDiD-asennus (EOL)

Tämä ohje on tarkoitettu Samsung SSSP5-infonäyttöjä varten.

iDiD Playerin käyttöä SSSP3-laitteisiin ei tueta 20.6.2019 alkaen.
SSSP3 saattavat edelleen pystyä näyttämään yksinkertaista iDiD-sisältöä.

SSSP3-laitteissa ei tueta videoiden näyttämistä. Lisäksi suosittelemme siirtymätehosteeksi suoran leikkauksen käyttöä parhaan toimintavarmuuden saavuttamiseksi.

Suosittelemme ulkoisen toistintietokoneen käyttöä.

SSSP3 | iDiD-asennus (EOL)

Ohje koskee  Samsungin DB- ja DM-sarjan näyttöjä ja muita, joissa on sisäänrakennettu SSSP-toistin.

1. Paina Home-painiketta.
  2. Valitse Change Url.
  3. Määritä osoitteeksi http://idid2.fi/player/
  4. Käynnistä laite uudelleen.
  5. Laite näyttää 8-merkkisen rekisteröintikoodin. Lähetä rekisteröintikoodi, toistimen sijainti ja nimi tukeemme osoitteeseen tuki@idid.fi.

Jos valikossa ei ole ”URL Launcher” ja ”Change URL”, sulje SSSP-valikko: Avaa asetusvalikko: Menu > System > Play via… ja valitse URL Laucher käyttöön Magic Infon sijasta. Avaa uudestaan SSSP-valikko (Home)

Muokattu: To, 17 Joulu, 2020 at 1:11 PM
Päivitetty 4.8.2021 PL