Rakennukset ja työmaat - Smart Heating

Mikäli käytössäsi on Smart Heating Oy:n järjestelmä voit esittää taloyhtiösi tiedot myös infonäytöllä.

smartheating-logo

HUOM! Tarvitset taloyhtiökohtaisen koodin tiedojen esittämiseen Smart Heatingiltä.

Smart Heating Oy:n järjestelmä tarkkailee taloyhtiön energiankulutusta ja lämmön talteenottoa. Samalla energiankulutusta ja syntyneitä säästöjä voi seurata Smart Heatingin sovelluksen avulla.

Nyt nämä tiedot voi esittää reaaliajassa myös talon infonäytöllä. Tiedot esitetään normaalisti HTML-elementissä.

Tietojen esittäminen iDiDissä

Lisää tiedot iDiD-sisältöösi seuraavasti:

1. Luo uusi sisältö, jossa haluat näyttää Smart Heating -tietoja.
    Luo tai valitse HTML-elementti.
  2. Kopioi elementin URL-valikkoon seuraava osoite:
    https://app.smartheating.fi/smartheating/10/?display=idid&lang=fi&key=xxxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx
  3. Vaihda Smart Heatingilta saamasi taloyhtiökohtainen koodi kohtaan key.

Muista tallentaa sisältö. Valmis!

Muokattu: La, 22 Helmi, 2020 at 2:18 PM