Sisältöjen ja sijainnin indikaattorit

Tällä HTML-elementillä saat sisältöön indikaattoripallukat, jotka kertovat näytettävien sisältöjen kokonaismäärän sekä korostettuna tiedon, mikä niistä nyt näkyy. Indikaattoripallukat toimivat kosketusnäytöillä linkkeinä toisiin sisältöihin.

Elementin lisääminen

Lisää sisältöön HTML-elementti, jonka osoite on:

https://extra.idid.fi/touch/indicators/

Huomaa, että pallukat eivät näy iDiD-editorissa tai esikatselussa, vaan ainoastaan varsinaisella toistimella.

Muotoile elementtiä CSS-injektoinnilla

Indikaattorielementtiä voi muotoilla CSS-injektoinnilla. Yleisin muokkaustarve on pallukoiden värin muuttaminen. Luokka .ball määrittelee pallukoiden perusvärin ja .ball.current nykyisen sivun pallukan värin.

Esimerkki CSS-koodista:

.ball { background-color:#aaa; }
.ball.current { background-color:#222; }

Luotu 22.3.2022 TP