Rakennukset ja työmaat - Siemens, aurinkopaneelien tuotantotiedot

Siemensin tekniikalla toteutetuista aurinkopaneeleista saadaan tuotantomäärät ja vertailuarvot HTML-elementtinä iDiD-infonäytöille.

HUOM! Tietojen lisäämistä varten tarvitset kohteen id-tunnisteen Siemensiltä.

HUOM! Ohjeen mukaisesti tehtyjen HTML-elementtien käyttö on sallittua vain iDiD-infonäyttöjärjestelmässä.

siemenslogo

Tuotantotietojen esittäminen iDiDissä

1. Luo uusi sisältö, jossa haluat näyttää aurinkopaneelien tuotantotietoja.
    Luo tai valitse HTML-elementti
  2. Kopioi elementin URL-valikkoon seuraava osoite:
    https://energia.idid.fi/?type=s&id=xxxxxxxxxxxx&style=font-black&sections=home
    • Vaihda Siemensiltä saamasi kohdekohtainen id-tuniste kohtaan id
    • Osoitteen sections-paramentiksi voidaan laittaa halutut vertailutiedot, paljonko tuotetulla energiamäärällä saa. Käytettössä olevat vaihtoehdot:
      home, car, led, sauna
  3. Muista tallentaa sisältö. Valmis!

Alla olevassa esimerkkikuvassa on punaiseen taustakuvaan yhdistetty valokuva ja sen viereen valkoisella kohteen paneelien tuottotiedot hyvin harmaana talvipäivänä.

Muokattu: La, 22 Helmi, 2020 at 2:37 PM