O365 - Sharepoint Connector

Sharepoint ​connector ja yhteydet sharepointiiin avataan aina asiakaskohtaisesti ja asiakkaille tehdään valmiit sivupohjat Sharepoint uutisten esittämiseksi iDiD-infonäytöillä.

Sharepointista saadaan tarvittaessa haettua uutisia, tapahtumia sekä PDF tiedostoja määritellysta Sharepoint-hakemistosta. Uutisista tuodaan infonäytölle Uutisen otsikko, ingressi ja uutiseen liitetty kuva ja näistä tiedoista muotoillaan valmis näkymä. Tapahtumista voidaan tehdä useampi erilainen kalenterinäkymä.

Tiedostojen esitys
​Tiedostojen esityksessä Sharepoint hakemistosta haetut pdf-tiedostot esitetään XX sekunnin välein vaihtuvina kuvina infonäytöllä.

Sharepoint Connector liittymä

​Sharepoint liittymän avaamiseksi tarvitsemme Sharepoint-sivuston osoitteen, mistä aineistoja haetaan sekä käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla on oikeus lukea Sharepoint sivustoa.
Yleensä infonäyttökäyttöä varten AzureAD:ssa luodaan erillinen käyttäjätunnus. Tälle käyttäjälle ei voi laittaa kaksivaiheista tunnistusta (MFA) käyttöön, koska palvelin-palvelin välisissä yhteyksissä ei ole mahdollista suorittaa kaksivaiheista tunnistautumista.

Luotu 16.12.2021 TR