O365 - Sharepoint Connector

Sharepoint ​connector ja yhteydet sharepointiiin avataan aina asiakaskohtaisesti ja asiakkaille tehdään valmiit sivupohjat Sharepoint uutisten esittämiseksi iDiD-infonäytöillä.

Sharepointista saadaan tarvittaessa haettua uutisia, tapahtumia sekä PDF tiedostoja määritellysta Sharepoint-hakemistosta. Uutisista tuodaan infonäytölle Uutisen otsikko, ingressi ja uutiseen liitetty kuva ja näistä tiedoista muotoillaan valmis näkymä. Tapahtumista voidaan tehdä useampi erilainen kalenterinäkymä.

Tiedostojen esitys
​Tiedostojen esityksessä Sharepoint hakemistosta haetut pdf-tiedostot esitetään XX sekunnin välein vaihtuvina kuvina infonäytöllä.

Sharepoint Connector liittymä

​Sharepoint liittymän avaamiseksi pyydä ohje sovellustunnistautumisen rekisteröimistä varten iDiD-tuesta: tuki@idid.fi.

Luotu 16.12.2021 TR
Muokannut 11.8.2022 AT