Sesonkimallien käyttö

Tarjoamme juhlasesonkien mukaan kaikille iDiD-käyttäjille sesongin mukaisia sisältömalleja. Alla ohjeet sesonkimallien käyttöön.

Ilahduta oman organisaatiosi väkeä, asiakkaitasi ja yhteistyökumppaneitasi käyttämällä teemaan sopivaa iDiD-mallia.

Mallipohjat ovat käytettävissäsi sesongin ajan, minkä jälkeen poistamme ne tilaa viemästä.

mallipohjat-luosisältömallista

1. Kirjaudu iDiD-hallintaan ja navigoi tasovalikossa tasolle, jolle haluat luoda uuden sisällön.
  2. Siirry Sisältö-näkymään ja paina ruudun yläosassa Luo sisältö.
  3. Valitse näytöillesi sopiva sisältömalli (esim. pysty- tai vaakamalli), löydät sesonkimallit normaalista mallivalikoimastasi.
  4. Voit vaihtaa sisällön tervehdystekstin. Voit myös käyttäjäroolisi niin salliessa muuttaa tekstin kokoa ja tasausta.
  5. Voit halutessasi vaihtaa myös taustakuvan Unsplash-elementin avulla. Ohje Unsplash-elementin käyttöön.
  6. Kun kaikki on valmista, napsauta vihreää "Tallenna"-nappia.

Huom. Mallipohjat sopivat FullHD -pysty- ja vaakanäytöille, mutta eivät esimerkiksi LED-näytöille.

Jos päivität rappukäytävänäyttöjä, muista käyttää rappunäyttökokoon tehtyä mallia. Rappunäyttömallit löytyvät, kun rullaat sivua alemmas, Taloyhtiömalli A4 1080x1530 -otsikon alta.

Luotu: 24.11.2020
Päivitetty: 17.8.2021 PL
Päivitetty: 10.10.2021 TP