Ruokalistat - Sodexo

Näytä Sodexon päivittäiset ruokalistat infonäytöllä automaattisesti.

HUOM! Tämän HTML-elementin käyttö on sallittu vain iDiD-infonäyttöjärjestelmässä.

Ravintolan ID-koodi

1. Hae ensin haluamasi ravintola sodexon www-sivuilta ravintolalistauksesta.
  2. Valitse haluamasi ravintola ja avaa ruokalistan tilausvaihtoehdot napsauttamalla "Tilaa lista"-painiketta:
    sodexotilaalista
  3. Napsauta Päivän lista JSON niin löydät ravintolan ID-koodin (esimerkissä koodi on 91) avautuvan JSON-dokumentin osoitteen lopusta, esim. https://www.sodexo.fi/ruokalistat/output/weekly_json/91
  4. Ota ravintolan ID-koodi muistiin.

HTML-elementin luominen

1. Aloita luomalla sisältö iDiD-hallinnassa haluamillasi ajastuksilla ja lisää siihen HTML-elementti.
  2. Kopioi hallinnan vasemmassa laidassa HTML-elementin URL-kenttään allaoleva linkki (vaihda ID-koodi haluamasi ravintolan koodiksi)

https://menu.idid.fi/sodexo/single/?restaurantid=91

Fonttikoon muuttaminen

Ruokalistojen tekstin koko muuttuu automaattisesti HTML-elementin koon mukaan. Voit kuitenkin halutessasi muuttaa kokoa myös parametrillä. Lisää osoitteen loppuun parametri &style=font-xxxs.

Esimerkki:

https://menu.idid.fi/sodexo/single/?restaurantid=91&style=font-xs

Voit käyttää kokoja xxxs - xxl.
Käytä kokoparametrissä vain pieniä kirjaimia.

Ohje luotu 18.12.2019
Muokattu 28.7.2021 PL