Ruokalistat - Amica

Näytä Amican ruokalistat infonäytöllä automaattisesti - päivittäin tai koko viikoksi kerralla.

HUOM! Tämän HTML-elementin käyttö on sallittu vain iDiD-infonäyttöjärjestelmässä.

Ravintolan ID-koodi

1. Hae ensin haluamasi ravintola Amican www-sivuilta ja siirry ravintolakohtaiselle sivustolle.
  2. Avaa ruokalistan tilausvaihtoehdot napsauttamalla "Tilaa lista..." -painiketta:

amica-tilaalista
  3. Napsauta JSON niin löydät ravintolan ID-koodin (esimerkissä koodi on 0800) avautuvan JSON-dokumentin osoitteesta kohdasta ?costNumber:
    https://www.amica.fi/modules/json/json/Index?costNumber=0800&language=fi
  4. Ota ravintolan ID-koodi muistiin.

HTML-eleentin luominen

1. Aloita luomalla sisältö iDiD-hallinnassa haluamillasi ajastuksilla ja lisää siihen HTML-elementti.
  2. Kopioi hallinnan vasemmassa laidassa HTML-elementin URL-kenttään allaoleva linkki (vaihda ID-koodi haluamasi ravintolan koodiksi)

Päivän ruokalista

https://menu.idid.fi/amica/single/?costNumber=0800

Lista kuluvasta päivästä viikon loppuun

https://menu.idid.fi/amica/list/?costNumber=0800

Slideshow

https://menu.idid.fi/amica/slides/?costNumber=0800&interval=10

Fonttikoon muuttaminen

Ruokalistojen tekstin koko muuttuu automaattisesti HTML-elementin koon mukaan mutta voit halutessasi muuttaa kokoa myös parametrillä. Lisää osoitteen loppuun parametri &style=font-xxxs.

Voit käyttää kokoja xxxs - xxl. Käytä kokoparametrissä vain pieniä kirjaimia.

Lisämääritykset

Jos haluat näyttää ruokalistaa tietystä päivästä eteenpäin viikon loppuun asti, lisää parametriksi loppuun &date=yyyy-mm-dd.

Luotu 27.5.2020
Muokattu 28.7.2021 PL