Seurakunnat - Raamatun sana tänään

Lisää päivittäin automaattisesti vaihtuva Päivän sana infonäytöllesi HTML-elementtinä.

HUOM! Tämän HTML-elementin käyttö on sallittua vain iDiD-infonäyttöjärjestelmässä.

Valmiiksi muotoillun Päivän sanan osoite on:

https://rss.idid.fi/slides/?url=https:%2F%2Fwww.kirkkovuosikalenteri.fi%2Fpaivansana&count=5&interval=5&showTitle=0&showCaption=1&showContent=1&showDate=0&theme=martti

HTML-elementin luominen

1. Lisää sisältöön HTML-elementti ja muokkaa sen koko ja sijainti haluamasi mukaan.
  2. Kopioi ja liitä ylläoleva osoite URL elementin osoitekenttään:
  3. Muista lopuksi tallentaa sisältö.

Valmis!

Muokattu: To, 2 Huhti, 2020 at 11:10 AM
Ohje päivitetty 2.4.2020 evl.fi -sivustolla tapahtuneen lähdeaineiston osoitemuutoksen vuoksi
Muokettu: 29.7.2021 PL