Prioriteetti

Tämän ohjeen avulla opit miten annat sisällölle tilapäisen etuajo-oikeuden muuhun sisältöön nähden.

Prioriteettitoiminnon avulla voit antaa sisällöille ensisijaisen esitysoikeuden, jolloin muiden kuin prioriteettisisältöjen esittäminen keskeytetään väliaikaisesti. Voit asettaa yhden tai useita sisältöjä prioriteetilään korkeaksi, jolloin kaikki valitut sisällöt näytetään niiden esitysasetusten mukaan.


Prioriteettiominaisuus on käytössä sisällön omien ajastusten mukaisesti eli se ohittaa muut sisällöt vain silloin, kun sitä esitetään sen omien ajastusten mukaan. Silloin, kun prioriteettisisältöä ei aikataulun mukaan esitetä, kaikkien sisältöjen ajastukset toimivat normaalisti. Prioriteettiominaisuus on käytössä siihen asti, että se otetaan pois päältä.

Manuaalinen prioriteetti

Ota priority-ominaisuus käyttöön napsauttamalla sisällön vasemmassa reunassa olevaa huutomerkkiä.

prioriteettisisältönäkymä
Kun prioriteetti-ominaisuus on aktivoitu, sisällön tietoruudun väri muuttuu keltaiseksi ja prioriteetista kertovan huutomerkin tausta näkyy punaisena. 

Voit poistaa prioriteetin käytöstä napsauttamalla huutomerkkiä uudestaan.

Ajastettu prioriteetti

Voit asettaa prioriteetti-ominaisuuden käyttöön jo sisältöä luodessasi valitsemalla prioriteetin nimikentän alta valitsemalla prioriteettitasoksi Korkea. Näin luomasi sisältö näytetään ilman muita sisältöjä heti, kun sen esitysajankohta alkaa.

 

 

 

Luotu: 10.9. 2018 
Päivitetty 12.8.2021 PL