1. tuki@idid.fi | 010 281 4350
  2. Yleistä
  3. iDiD-hallinnan perusteet kaikille käyttäjille

Periytyvän sisällön piilottaminen

iDiD-infonäyttöjärjestelmässä näytöillä ja näyttöryhmillä on hierarkia, jonka mukaisesti sisältöä esitetään. Mikäli organisaatiosi sallii voidaan periytyvää sisältöä piilottaa tasokohtaisesti.

Huomaathan, että periytyvän sisällön piilottaminen vaatii organisaatiosi hyväksynnän. Mikäli haluatte ottaa ominaisuuden käyttöön, organisaatiosi iDiD yhteyshenkilö voi aktivoida ominaisuuden pyytämällä tätä iDiD-tuesta.

Sisältötasojen hierarkia

Ylempien tasojen sisällöt periytyvät alaspäin myös tasoilta, joihin sinulla ei ole oikeutta, esimerkiksi toimipaikkakohtaisella tasolla näet siis koko organisaatiolle ajastetut sisällöt. Ylemmiltä tasoilta periytyneet sisällöt on merkitty tason nimellä. Luomalla sisältöä hierarkian alempiin osiin voit julkaista materiaalia vain osassa näyttöjä tai jopa yksittäisellä näytöllä.

hierarkiaesimerkki

Sisällön piilotus

Kun sisällön piilottamisen ominaisuus on otettu käyttöön organisaatiossasi näet sisältönäkymän sisältölistauksessa piilota-napin. Nappia painamalla voit piilottaa sisällön kyseiseltä sekä alemmilta sisältötasoilta.

piilota-nappi
Piilottamaton vs. Piilotettu sisältö

Sisältönäkymä ylläolevan hierarkian Ruokala-tasolta:

piiloittamaton

Sisältönäkymä ylläolevan hierarkian Ruokala-tasolta kun "Yhteinen sisältö"/Kuviskerho -sisältö on piilotettu Ruokalan näytöltä

piiloitettu

 

 

Luotu 29.6.2022 PL