Philips D-sarjan Teamviewer asetukset

Philipsin D-sarjan näyttöihin (2019 ->) saa etäyhteyden Teamviewerillä lisäämällä laite iDiDin Teamviewer tiliin.

Käytössä olevaan laitteeseen asennus lähtee ao. listan kohdasta 8.

Uuden laitteen lisääminen

1. Näyttöön kiinni nettipiuha
  2. Näyttöön kiinni USB-näppis/hiiri (helpottaa hommaa, samat asiat voi tehdä kaukosäätimelläkin)
  3. Näyttö päälle
  4. Aloita asennus (Start)
  5. Valitse internetyhteydeksi Ethernet
  6. Valitse DHCP
  7. Skippaa loput esisasetusvalikot
  8. Paina kaukosäätimestä Home 1 8 8 8 avataksesi pääkäyttäjän valikon
  9. Valitse Apps
  10. Valitse Chromium
  11. Mene osoitteeseen https://get.teamviewer.com/ididphilips
  12. Kun yhteys on muodostettu anna käyttäjälle 'connectingtalents' lupa hallita näyttöä (klikkaa Assign)
  13. Ilmoita asiasta iDiD-tukeen, joka nimeää laitteen Teamviewerissa ja siirtää oikeaan kansioon.