1. tuki@idid.fi | 010 281 4350
  2. Yleistä
  3. iDiD-hallinnan perusteet kaikille käyttäjille

Toistinten offline-tiedotteiden tilaaminen

Tilaamalla offline-tiedotteet saat sähköpostiisi viestin, kun käyttäjätunnuksesi tasolla tai sen alatasoilla oleva toistin ei ole ollut yhteydessä palvelimeen vähintään 2 tuntiin.

iDiD-ohjelmisto toistaa ajastettuja sisältöjä näytön yhteydessä toistintietokoneen välimuistista, jolloin internet-yhteyden katkeaminen ei vaikuta kuva- ja tekstisisältöjen toimintaan. Jos toistintietokoneen verkkoyhteys katkeaa, välittömästi verkosta päivittyvien HTML-aineistojen esittäminen kuitenkin keskeytyy.

Lisäksi esimerkiksi uusien sisältöjen lisääminen tai muokkaukset aiempiin estyvät, mikäli näytön verkkoyhteys on katkennut. Tämän vuoksi etenkin isommissa organisaatioissa voi olla hyödyllistä seurata toistinten verkkoyhteyksien tilaa.

Tilaa offline-tiedotteet

1. Ollessasi Koti-näkymässä iDiD-hallinnassa napsauta Asetukset-painiketta.
  2. Ota offline-tiedotteet käyttöön napsauttamalla Offline-tiedotteet.

Asetukset tallentuvat automaattisesti, kun poistut asetussivulta napsauttamalla Takaisin.

Tiedotteet lähetetään käyttäjätunnuksenasi toimivaan sähköpostiosoitteeseen.

Voit lukea lisää omista käyttäjäasetuksista tästä ohjeartikkelista.

Voit lukea lisää toistimista tästä ohjeartikkelista.

Luotu 3.2.2021
Muokattu 19.8.2021 LJ
Muokattu 30.9.2021 TR