Sisältö ei näy - näytöllä teksti No signal

Tämä ohje kertoo miten toimia jos sisältö ei näy ja tilalla on teksti No signal / Ei signaalia.

Jos näytöllä näkyy teksti No signal / Ei signaalia, ei näyttö löydä toistintietokonetta.
  1. Tarkista, että HDMI-johto, joka yhdistää näytön ja toistintietokoneen toisiinsa, on molemmista päistä hyvin kiinni.
  2. Varmista, että näyttö on päällä.
  3. Käynnistä toistintietokone sen jälkeen uudelleen. Toistin on noin 17 x 17 x 3 cm kokoinen laite joko näytön takana tai jossain sen läheisyydessä. Laitteen kapealla sivuilla on sormenpään kokoinen virtanappi. Paina sitä kerran lyhyesti laite käynnistyy uudelleen.
  4. Varmista myös että näytön source (lähde) on HDMI. Jos valittavana on HDMI1 ja HDMI2, kokeile molempia.

Luotu 10.5.2022 LJ
Päivitetty 7.9.2022 TP