Mallikirjaston hyödyntäminen

Mallikirjastosta löydät valmiita mallipohjia, joita voit ottaa käyttöösi muutamalla hiiren napsautuksella.

Tämä ohje koskee käyttäjäroolia Mallinluoja sekä ylempiä.

Lue lisää Käyttäjärooleista

Huom! Mallipohjat sopivat pysty- ja vaakanäytöille, mutta eivät LED-näytöille. Jos päivität rappukäytävänäyttöjä, muista käyttää rappunäyttökokoon tehtyä mallia.

Mallikirjaston käyttö

1. Siirry iDiD-hallinnassa Mallit-näkymään.

mallikirjasto001

2. Tuo haluttuja sisältömalleja organisaatiollesi napsauttamalla Tuo kirjastosta -painiketta.

mallikirjasto002

3. Valitse haluamasi malli napsautamalla mallin kuvaa.

mallikirjasto003b

4. Olet nyt onnistuneesti tuonut uuden sisältömallin organisaatiollesi.

mallikirjasto004

5. Voit muokata mallia haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi lisätä malliin organisaatiosi logon, vaihtaa taustakuvaa tai muokata tekstiä.

mallikirjasto005

Muistathan tallentaa tekemäsi muutokset.

Luotu 30.11.2021 LJ
Muokattu 30.11.2021 PL