LG WebOS firmwaren päivitys (10/2021)

LG:n 22.10.2021 toimittama Firmwarepäivitys WebOS-laitteille korjaamaan vanhentuneesta sertifikaatista johtuvat ongelmat

HUOM! Tarvitset päivitystä varten vähintään 8 Gt:n tyhjän USB-tikun. Latauspaketti on iso, ja sen lataus kestää tovin. Latauspaketissa on päivitysversio monelle eri LG:n laiteversiolle, mutta päivitysohjelmisto tunnistaa näytöllesi sopivan päivitysversion automaattisesti.

Nämä firmware-laiteohjeimistot ovat LG:n julkaisemia. Asennusohje on kopioitu ja muokattu LG:n kehittäjäohjeista. iDiD toimii vain ohjelmistojen välittäjänä, eikä ole vastuussa näiden laiteohjelmistojen kehittämisestä tai testaamisesta.

1. Lataa firmwarepäivitys osoitteesta
    https://talents3.qbank.se/mb/?h=ea4956cd06616e3c0c8336629c6020b6
    HUOM! Saat lataukseen vaadittavan PIN-koodin iDiD-tuesta (010 281 4350, tuki@idid.fi)
  2. Pura lataamasi zip-tiedosto omalle koneellesi. Paketissa on LG_MONITOR-niminen kansio ja sen sisällä kymmenen .epk -tiedostoa. Nämä ovat eri laitemalleille sopivia laiteohjelmistotiedostoja.
  3. Kopioi LG_MONITOR -kansio tiedostoineen tyhjälle FAT-formatoidulle vähintään 8 Gt:n kokoiselle USB-tikulle.
  4. Aseta USB näytön USB-porttiin jonka jälkeen näyttö siirtyy näkymään, jossa kysytään päivitetäänkö näytön laiteohjelmisto. Valitse kaukosäätimellä "UPDATE" ja paina kaukosäätimen "OK"-nappia
    LGfirmisupdate01
  5. Odota, että näyttö suorittaa päivityksen. Päivitys suoritetaan kolmessa osassa (EPK, MICOM ja HDMISW)
    LGfirmisupdate02
  6. Kun näytön oikeaan yläkulmaan tulee ilmoitus "S/W Update Finished. Reboot After 5 seconds" poista USB-tikku näytöstä. Odota, että näyttö käynnistyy uudelleen ja suorittaa vielä asennuksen loppuun,
    LGfirmisupdate03
  7. Mikäli päivitysten jälkeen iDiD ei käynnisty automaattisesti uudelleenkäynnistä näyttö kertaalleen.

Nämä firmware-laiteohjeimistot ovat LG:n julkaisemia. Asennusohje on kopioitu ja muokattu LG:n kehittäjäohjeista. iDiD toimii vain ohjelmistojen välittäjänä, eikä ole vastuussa näiden laiteohjelmistojen kehittämisestä tai testaamisesta.

Luotu 22/10/2021 PL