LG WebOS firmwaren päivitys

Tämän ohjeen avulla voit päivittää LG:n WebOS-käyttöjärjestelmän laitteiden firmware-laiteohjelmistot

Nämä firmware-laiteohjeimistot ovat LG:n julkaisemia. Asennusohje on kopioitu ja muokattu LG:n kehittäjäohjeista. iDiD toimii vain ohjelmistojen välittäjänä, eikä ole vastuussa näiden laiteohjelmistojen kehittämisestä tai testaamisesta.

Päivitystarve koskee ainakin seuraavia näyttöjä:

• webOS Signage 3.2, ennen firmware-versiota v04.06.20
• webOS Signage 4.0, ennen firmware-versiotav04.08.30
• webOS Signage 4.1, ennen firmware-versiota v03.19.70
• webOS Signage 3.0, kaikki ennen 1.10.2021 julkaistut versiot

Tarvitset päivitystä varten vähintään 8 Gt:n tyhjän USB-tikun. Latauspaketti on iso, ja sen lataus kestää tovin.

Kaikki firmware-versiot on listattu ja ladattavissa LG:n tunnuksilla osoitteesta:
https://webossignage.developer.lge.com/firmware/firmware-download/downloading-firmware/

Koska LG ei jaa niitä ilman kirjautumista, emme voi vapaasti jakaa päivitystiedostoja. Täydelliset lataustiedot saat iDiD-tuesta pyytämällä tai LG:n kehittäjäportaalista.

Mikäli jokin päivitys on hyvin akuutti ja sille tarve on suuri, on siihen latauslinkki tämän ohjeen lopussa.

Päivitysohje

1. Lataa näyttösi mallin mukainen firmwarepäivitys .epk-tiedostona.
  2. Luo tyhjälle FAT-formatoidulle vähintään 8 Gt:n kokoiselle USB-tikulle uusi kansio nimeltään: LG_MONITOR.
  3. Kopioi lataamasi .ekp-tiedosto USB-tikun LG_MONITOR -kansioon.
  4. Aseta USB näytön USB-porttiin jonka jälkeen näyttö siirtyy näkymään, jossa kysytään päivitetäänkö näytön laiteohjelmisto. Valitse kaukosäätimellä "UPDATE" ja paina kaukosäätimen "OK"-nappia
    LGfirmisupdate01
  5. Odota, että näyttö suorittaa päivityksen. Päivitys suoritetaan kolmessa osassa (EPK, MICOM ja HDMISW)
    LGfirmisupdate02
  6. Kun näytön oikeaan yläkulmaan tulee ilmoitus "S/W Update Finished. Reboot After 5 seconds" poista USB-tikku näytöstä. Odota, että näyttö käynnistyy uudelleen ja suorittaa vielä asennuksen loppuun,
    LGfirmisupdate03
  7. Mikäli päivitysten jälkeen iDiD ei käynnisty automaattisesti uudelleenkäynnistä näyttö kertaalleen.

Ajankohtaiset päivitystiedostot

WebOS 6.0

FW 03.02.90 (laitemallit 32SM5J-B & 43/50/55/65/75/86UL3J)
Latauslinkki: https://signup.lge.com/Update/Update_Release/IDEngineering/Signage/webOS6.0_Signage/SM5J_UL3J/SM5J_UL3J_03.05.90.epk

• Tämä päivitys korjaa mm. versiossa 03.02.50 olleen muistivuodon (aiheuttaa laitteiden jumiutumista) sekä cookie-virheen (estää iDiDin rekisteröinnin)

Kaikki firmware-versiot on listattu ja ladattavissa LG:n tunnuksilla osoitteesta:
https://webossignage.developer.lge.com/firmware/firmware-download/downloading-firmware/

iDiD-tuella on käytössään LG:n kehittäjäportaalin tarjoamat viimeisimmät ohjelmistoversiot, joita voimme jakaa pyydettäessä.

Sisäinen iDiD-ohje mallikohtaisine latauslinkkeineen löytyy tästä linkistä.

Nämä firmware-laiteohjeimistot ovat LG:n julkaisemia. Asennusohje on kopioitu ja muokattu LG:n kehittäjäohjeista. iDiD toimii vain ohjelmistojen välittäjänä, eikä ole vastuussa näiden laiteohjelmistojen kehittämisestä tai testaamisesta.

Luotu 22.10.2021 PL
Muokattu 3.2.2022 TP
Muokattu 15.2.2022 TP