Kuvan liittäminen sisältöeditoriin

Tämän toiminnon avulla voit liittää kuvan tai kuvakaappauksen sisältöeditoriin suoraan leikepöydältäsi.

1. Luo uusi sisältö iDiDin sisältönäkymässä ja valitse sisällön asetukset.

2. Kopioi haluamasi kuva leikepöydälle tai ota näyttökuva näppäinyhdistelmällä shift+windows-näppäin+s (Windows-laitteilla). Voit myös kopioida kuvan resurssienhallinnasta.

3. Liitä kuva sisältöeditoriin näppäinyhdistelmällä ctrl+v.

4. Tallenna sisältö vihreästä painikkeesta vasemmassa yläkulmassa.

5. Kopioidun kuvan sisältävä sisältö on nyt valmis. Kuva löytyy jatkossa myös tiedostot-näkymästä.

Luotu 24.8.2022 - EJ