Kuvan liittäminen sisältöeditoriin leikepöydältä

Tämän toiminnon avulla voit liittää kuvan tai kuvakaappauksen sisältöeditoriin suoraan leikepöydältäsi.

Tämä ohje koskee käyttäjäroolia Taiteilija sekä ylempiä käyttäjärooleja.

Käyttäjäroolilla Päivittäjä sekä Julkaisija on rajatummat oikeudet. Voidaksesi esim. lisätä tai poistaa elementin, tai muuttaaksesi elementin sijaintia, tulee käyttäjäroolisi olla Taiteilija, Mallinluoja tai Ylläpitäjä.

Kuvan tai kuvakaappauksen lisääminen sisältöön

1. Luo uusi tai valitse jo olemassa oleva sisältö iDiDin sisältönäkymässä ja valitse sisällön asetukset.

2. Kopioi haluamasi kuva leikepöydälle tai ota näyttökuva näppäinyhdistelmällä shift+windows-näppäin+s (Windows-laitteilla). Voit myös kopioida kuvan resurssienhallinnasta.

3. Liitä kuva sisältöeditoriin näppäinyhdistelmällä ctrl+v.

4. Tallenna sisältö vihreästä painikkeesta vasemmassa yläkulmassa.

5. Kopioidun kuvan sisältävä sisältö on nyt valmis. Kuva löytyy jatkossa myös tiedostot-näkymästä.

Luotu 24.8.2022 EJ

Muokattu 29.9.2022 LJ