Koulutukseen liittyminen

iDiD-koulutuksiin liittyminen käy helposti näiden ohjeiden avulla.

Kun olet ilmoittautunut iDiD-koulutukseen osoitteessa https://www.idid.fi/koulutus lähetämme sinulle sähköpostikutsun ennen koulutuksen aloitusta.

Sähköpostista löydät etäkokoukseen liittymislinkin.

Teams-kokouksen linkki avautuu verkkoselaimeesi. Mikäli sinulla ei ole Teams-tiliä eikä Teams-sovellusta klikkaa Join on the web instead -linkkiä.

Verkkoselain pyytää tämän jälkeen lupaa tietokoneesi mikrofonin ja kameran käyttämiseen. Paina "Salli" tai "Allow" -painiketta:

Kokousnäkymä avautuu, ja näet tietokoneesi videokameranäkymän. Jotta koulutus sujuisi mahdollisimman mutkattomasti, pyydämme poistamaan sekä kameran että mikrofonin pois käytöstä. Kameran ja mikrofonin käytöstäpoisto tapahtuu alla olevan esimerkkikuvan punaisella ympyröidyistä valintapainikkeista:

Kirjoitathan vielä nimesi, jotta kouluttaja tietää sinun osallistumisestasi koulutukseen

Hienoa! Nyt olet koulutuksen odotustilassa, selaimen näkymä on seuraavan näköinen:

Koulutus alkaa, ja näkymä muuttuu sen mukaisesti. Voit aktivoida mikrofonisi koulutuksen loppupuolella, mikäli sinulla on kommentoitavaa tai kysyttävää koulutuksesta.

Muokattu 20.2.2020
Muokattu 23.8.2021 LJ
Muokattu 11.10.2021 TR