Kellot ja laskurit - Analoginen kellotaulu

Lisää perinteinen kellotaulu HTML-elementtinä infonäytöllesi.

HUOM! Tämän HTML-elementin käyttö on sallittua vain iDiD-infonäyttöjärjestelmässä.

Perusmallinen (yllä näkyvä) kellotaulu:

https://extra.idid.fi/time/

Kellon lisääminen sisältöön:

1. Lisää sisältöön HTML-elementti ja muokkaa sen koko ja sijainti haluamasi mukaan.
  2. Kopioi ja liitä muokattu kellon URL elementin URL-kenttään.

Kokeile myös muita muita kellojen tyylejä!

Musta kellotaulu:

Pyöristetyt viisarit ja numerot:

Läpinäkyvä kellotaulu:

Kelloelementti on skaalautuva, eli voit määritellä sen koon HTML-elementin kokoa muuttamalla.

Kellon aikavyöhyke

Voit vaihtaa kellon aikavyöhykettä parametrilla tz esimerkiksi

https://extra.idid.fi/time/?tz=US/Alaska

Katso lista tuetuista aikavyöhykkeistä

Muokattu: To, 13 Kesä, 2019 at 3:43 PM
Päivitetty 12.6.2019
Päivitetty 30.7.2021 PL