1. tuki@idid.fi | 010 281 4350
  2. Yleistä
  3. iDiD-hallinnan perusteet kaikille käyttäjille

Omat käyttäjäasetukset

iDiD-hallinnan kotinäkymässä pääset muokkaamaan omia käyttäjäasetuksiasi.

Pääset käyttäjäasetuksiin kotinäkymän Asetukset-painikkeen kautta

kotinäkymä-mallinluoja-asetukset-zoomattu

Näet valikosta perustietosi sekä tiedot siitä, koska olet viimeksi vaihtanut salasanaasi sekä viimeksi kirjautunut järjestelmään onnistuneesti. Voit määritellä perusasetuksia seuraavasti:

yleiskatsaus-asetusvalikko

Kaksivaiheinen tunnistus:

Voit parantaa käyttäjätilisi turvallisuutta lisäämällä sisäänkirjautumiseen kaksivaiheisen tunnistautumisen. Lue tarkemmin ohjeet tästä artikkelista.

Offline-tiedotteet

Voit tilata itsellesi sähköpostihälytyksen kun tasollasi tai sen alatasoilla oleva toistin ei ole yhteydessä palvelimeen vähintään kahteen tuntiin. Lue tarkemmin ohjeet tästä artikkelista.

Kirjautumistiedotteet

Mikäli kirjaudut uudesta sijainnista iDiD-hallintaan saat kirjautumisesta sähköpostin. Ilmoitus tulee myös mikäli selaimen välimuisti on tyhjennetty viimeisimmän kirjautumisen jälkeen. Mikäli et halua ilmoituksia voit poistaa valinnan.

Oletusosio

Oletusarvoisesti käyttäjä näkee kirjauduttuaan iDiD-hallintaan ensimmäiseksi Kotinäkymän. Voit halutessasi valita tästä esim. Sisällöt-näkymän oletusnäkymäksi.

Istunnot

Tässä osiossa näytetään tiedot aiemmista istunnoista. Voit sulkea aiempia istuntoja painamalla Katkaise, jos esimerkiksi epäilet, että joku muu on kirjautunut järjestelmään tunnuksillasi.

istunnot