Kellot ja laskurit - Joululaskuri

Tällä retrohenkisellä laskurilla voit näyttää, paljonko on aikaa joulukuun 25. päivän alkuun (klo 00:00)

HUOM! Tämän HTML-elementin käyttö on sallittu vain iDiD-infonäyttöjärjestelmässä.

Laskurin osoite

https://extra.idid.fi/countdown/christmas/

Laskuri on responsiivinen eli sen koko muuttuu HTML-elementin mukana ja sitä voi käyttää kuinka leveänä tahansa. Tätä laskuria ei voi toistaiseksi muuttaa muotoiluparametreilla.

Jos haluat laskea aikaa jouluaaton (24.12.) vaihtumiseen, käytä osoitetta (vaihda tarvittaessa oikea vuosiluku osoitteeseen)

https://extra.idid.fi/countdown/custom.html?time=2021-12-24-00-00

Laskurin lisääminen sisältöön

1. Lisää sisältöön HTML-elementti ja muokkaa sen koko ja sijainti haluamasi mukaan.
  2. Kopioi ja liitä laskurin URL-osoite HTML-elementin osoitekenttään.
  3. Muista tallentaa sisältö. Valmista!

Huomaathan, että ohjesivustoltamme löydät myös laskurin, jolle voit itse syöttää haluamasi ajankohdan. Tutustu tapahtumalaskuriin tästä linkistä.

Katso ohjevideo

Muokattu: Ke, 28 Loka, 2020 at 4:28 PM
Muokattu 30.7.2021 PL