Ruokalistat - Jamix Connector

Näytä Jamixia käyttävien ravintoloiden ruokalistat infonäytöllä automaattisesti päivittäin tai koko viikoksi kerralla.

HUOM! Tämän HTML-elementin käyttö on sallittu vain iDiD-infonäyttöjärjestelmässä.

Mikäli ruokalistaelementti lakkaa toimimasta tarkistathan Connecorin avulla onko #4 Menutyyppi muuttunut.
Tietyissä organisaatioissa Menutyyppi vaihtuu esim. lukukausittain.

Jamix Connectorin käyttö

Aloita iDiD Jamix Connectorin käyttö osoitteessa https://menu.idid.fi/jamix/

jamixconnector
  1. Hae: Kirjoita kaupungin nimi. Hakukentän alle ilmestyy saatavilla olevat asiakaskohteet. Kun painat haluamasi kohteen nimeä, alla olevat asiakas- ja keittiötunnuskentät täytetään automaattisesti.
  2. Asiakas id sekä
  3. Keittiö id: Haun sijaan voit halutessasi täyttää kohteen asiakas- ja keittiötunnuksen itse kohtiin asiakas id ja keittiö id.
  4. Menutyyppi: Valitse aterian tyyppi, esimerkiksi sijainti tai ryhmä kuten päiväkodit tai koulut.
  5. Menu: Valitse menu.
  6. Kieli: Valitse kieli, jolla ruokalista näytetään.
    • Huomaa, että valikossa näytetään aina kielivalinnat suomi, ruotsi ja englanti mutta ruokalistaa ei välttämättä todellisuudessa ole saatavilla kaikilla näistä. Tarkista valikon alla olevasta esikatselusta, että valitsemasi kieliversio on saatavilla.
  7. Näkymä: Valitse, haluatko näyttää vain kuluvan päivän ruokalistan, koko viikon ruuat yhtenä listana vai koko viikon ruuat sivusuunnassa vaihtuvina päiväkohtaisina dioina.
  8. Sarakkeet: Valitse, kuinka monessa sarakkeessa ruokalista esitetään. Jos valitset yhden sarakkeen, eri lounasvaihtoehdot esitetään allekkain, kun taas sarakkeilla ne näytetään vierekkäin. Useat sarakkeet ovat hyödyllisiä etenkin, jos näkymänä on lista.
  9. Fontti: Valitse ruokalistan fonttikoko välillä XXXS - XXL tai jätä arvoksi oletuskoko eli Default. Default vastaa kokoa XL.
  10. Fonttiväri: Valitse otsikon ja listan fonttiväri tai jätä arvoksi Default. Oletusväri eli default on musta.
  11. Valinnat päivitetään välittömästi ja ruokalista näytetään esikatseluna valikon alla. Voit myös napsauttaa Avaa ruokalista nähdäksesi listan koko sivun kokoisena uudessa välilehdessä.

Ruokalistan lisääminen iDiD-sisältöön

1. Aloita luomalla sisältö iDiD-hallinnassa haluamillasi ajastuksilla ja lisää siihen HTML-elementti.
  2. Kopioi ruokalistan URL-osoite Jamix Connectorin valikon alimmasta kentästä ja liitä se HTML-elementin osoitekenttään:

Ruokalistanäkymä on läpikuultava, joten voit käyttää sen alla haluamiasi taustakuvia, mikäli haluat personalisoida listan ulkonäköä enemmän.

Muista tallentaa sisältö lopuksi. Valmista!

Muokattu: Ke, 13 Helmi, 2019 at 4:17 PM
Muokattu: 29.7.2021 PL