Aikataulut - iDiD-public-transport

Public-transport connectorin avulla saat infonäytöillesi aina ajan tasalla olevat julkisen liikenteen aikataulut.

HUOM! Tämän HTML-elementin käyttö on sallittu vain iDiD-infonäyttöjärjestelmässä.

Huomaathan, että Tampereen seudun Nyssen sekä Jyväskylän seudun Linkin aikatauluja voit hakea myös palvelutarjoajan infonäyttönäkymän avulla.

Public transport Connector

Määrittele haluamasi aikataulutiedot Connectorissa
https://widgets.idid.fi/public-transport/configure/.

1. Valitse julkisen liikenteen alue pudotusvalikosta.

2. Kirjoita hakuetäisyys tekstikenttään.

3.  Kirjoita pysäkin osoite tekstikenttään ja napsauta ”Hae”.

4. Valitse haluamasi pysäkki alle ilmestyvästä valikosta.

5. Muokkaa alta elementin asetuksia–muun muassa tekstin väriä ja yläpalkin asetuksia.

6. Kopioi alas generoitunut linkki sisältöeditorissa HTML-elementin URL-kenttään.

Käytössä olevat alueet ovat Tampere, HSL, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Rovaniemi ja Vaasa.

TKL/HSL väärä pysäkkitieto?

Joissakin tapauksissa linjan numerointi tulee lähdeaineistosta tietyillä reiteillä väärin.
Tätä on huomattu ainakin HSL:n ja TKL:n aineistoissa.

Linjan numerointi voidaan korjata seuraavasti:

Oikea linjanumero on 80, mutta aineisto tuottaa väärän linjanumeron 82

Muutos oikeaan linjanumeroon (80) tapahtuu lisäämällä URL:n perään &linenames=82-80

Mikäli useita linjoja on väärin, voidaan korjaus tehdä pilkulla erottaen esimerkiksi: &linenames=82-80, 83-81

Muokattu: To, 5 Marras, 2020 at 9:26 AM