HTML-elementin muokkaus

HTML-elementtien avulla voit esittää verkkoaineistoja joko valmiiksi muotoiltuna tai suoraan lähteestä.

Tämä ohje koskee käyttäjäroolia Päivittäjä sekä ylempiä käyttäjärooleja.

Voidaksesi esim. lisätä tai poistaa HTML-elementin, tai muuttaaksesi elementin sijaintia, tulee käyttäjäroolisi olla Taiteilija, Julkaisija, Mallinluoja tai Ylläpitäjä. Käyttäjäroolit.

HTML-elementtien etuna on sen automaattinen päivittyminen. Siksi niiden avulla esitetäänkin esimerkiksi sääennusteita, bussiaikatauluja ja uutisotsikoita. Erityisesti iDiD-näytöille luotuja valmiita HTML-aineistoja löydät esimerkiksi tukisivustomme Tehokäyttäjille-osiosta. 

Valitse HTML-elementti napsauttamalla elementtiä sisällössä tai sen nimeä elementtivalikossa.

HTML-elementin-asetukset-päivittäjäKopioi URL-osoite, jonka haluat esittää näytöllä ja kopioi se elementin osoitekenttään.


Huom. Koska HTML-elementeissä näytettävä sisältö vaihtuu syötteen mukaan, sitä ei voida esittää paikallisesta muistista, mikäli toistinkoneen verkkoyhteys katkeaa. Varmista HTML-elementtien toimivuus liittämällä iDiD-toistinkoneesi luotettavaan verkkoyhteyteen.


Voit esittää HTML-elementin avulla mitä tahansa verkkoaineistoa, tekijänoikeus- ja lisenssit huomioon ottaen, mutta olemme myös luoneet muokattavia, helposti käyttöön otettavia valmiita materiaaleja iDiD-näytöissä käytettäväksi, esimerkiksi erilaisia kelloja, uutisotsikkosyötteitä sekä visuaalisia tehosteita. Tutustu kaikkiin HTML-materiaaleihin tukisivustomme Tehokäyttäjille -osiosta.

Suosittelemme aina tietoturvallisten https-alkuisten HMTL-aineistojen käyttöä.

 

 


Muokattu 24.11.2017 TP
Muokattu 16.8.2021 LJ
Muokattu 19.8.2021 PL
Muokattu 10.10.2021 TP