SOME - Flockler-palvelun käyttöönotto

Flockler-palvelun avulla voit koostaa organisaatiosi somesyötteitä mm. Instagramista, Facebookista, YouTubesta sekä Twitteristä iDiD infonäytöille, webbisivuille ja intranettiin.

Huomaathan, että kyseessä on maksullinen lisäpalvelu. Käyttäjänä teet palveluntarjoajan kanssa erillisen sopimuksen sisällöstä, joka sen jälkeen on  hyödynnettävissä iDiDissä. iDiD ei vastaa kolmannen osapuolen sisällöstä.

iDiD-asiakkaana Flockler tarjoaa 20% alennuksen kaikista Flockler-paketeista! Voit lunastaa alennuksen ottamalla yhteyttä Flockler-asiakasmenestystiimiin sähköpostitse osoitteessa team@flockler.com tai live-chatissa Flocklerin verkkosivustolla.

Luo tili Flockleriin |  Luo automaattinen syöte Flocklerissa | Luo Flockerissa diaesitysasettelu iDiDia varten | Lisää iDiDiin Flockler HTML-elementti

Somesyötteet Flocklerin avulla

Jos organisaatiossasi on jo käytössä Flockler, voit ohittaa tämän oppaan ja siirtyä Flocklerin Display-välilehdelle kirjautumisen jälkeen. Sieltä voit luoda diaesitysasettelun ja näyttää sen iDiDissa.

Haluatko näyttää useamman kuin yhden tilin tai hashtagin tai yhdistää Instagram-sisältöä toisen alustan, kuten TikTokin, sisältöön? iDiDin lisäksi voit käyttää samaa tilausta sosiaalisen median syötteiden näyttämiseen verkkosivustoilla, mobiilisovelluksissa ja intranet-sivustoilla. Flocklerilla ei ole rajoituksia niiden palveluiden ja sivun katselukertojen suhteen, joissa syötteesi näytetään.

flockler01

Flocklerin avulla voit yhdistää useiden tilien, hashtagien tai kanavien sosiaalisen median syötteitä ja näyttää ne kaikki yhdessä paikassa.

Jos sinulla on kysyttävää Flocklerin ominaisuuksista, ota yhteyttä Flocklerin tukitiimiin sähköpostitse osoitteessa team@flockler.com, tai klikkaa live-chat -painiketta heidän verkkosivuillaan flockler.com, mistä voit katsoa luettelon tuetuista sosiaalisen median kanavista ja sisältötyypeistä, joita voit näyttää yhdessä.

Flockler somesyötteiden lisääminen iDiDiin vaatii kolme toimenpidettä Flockerissa, joiden jälkeen lisäät iDiDiin vain yhden HTML-elementin.

Luo tili Flockleriin

Rekisteröidy Flocklerin ilmaiseen kokeiluun osoitteessa flockler.com ja luo ilmainen kokeilutili organisaatiollesi.. Et tarvitse luottokorttia aloittaessasi, etkä sitoudu mihinkään.

Luo automaattinen syöte Flocklerissa

Kun olet rekisteröitynyt ilmaiseen kokeilujaksoon, sinua pyydetään luomaan automaattinen syöte, joka kerää sisältöä yhdeltä kanavalta. Valitse esimerkiksi Instagram ja yhdistä tilisi. Kun olet yhdistänyt tilisi, voit näyttää minkä tahansa Business Instagram -tilin sisältöä, hashtag-syötteen tai mainintoja hallinnoimastasi yrityksestä.

flockler02

Katso ohjeet vaihe vaiheelta Flocklerin YouTube-kanavalta ja ohjesivuilta.

Luo Flockerissa diaesitysasettelu iDiDia varten

Kun olet luonut syötteen, Flockler ohjaa sinut Display-välilehteen. Sieltä voit valita asettelun sosiaalisen median syötteellesi. Diaesitysasettelu on paras vaihtoehto infonäytöille – se päivittää automaattisesti uutta sisältöä ja toistaa uusimmat julkaisut.

Flockler jakaa sinulle URL-osoitteen, jonka voit lisätä iDiDiin. Diaesityksen asetuksista voit muokata ulkoasua ja tunnelmaa ja valita uusimpien viestien määrän kierrossa.

flockler03

Esimerkki FIFA museon diaesitysasettelusta:

flockler04

Toimenpiteet iDiD-hallinnassa - Flockler HTML-elementti

flockler-iDiD-hallinnassa

Kun olet saanut Flocklerista URL-osoitteen, lisää iDiD-hallinnassa haluamaasi sisältöön HTML-elementti ja kopioi linkki osoitekenttään. Suurenna HTML-elementti halutun kokoiseksi ja tallenna sisältö.

Luotu 10.11.2021 PL, EJ, LJ
Muokattu 24.11.2021 TR