Ruokalistat - CGI:n Aromi SaaS e-Ruokalista

Näytä CGI:n Aromi SaaS-palvelua käyttävien ravintoloiden ruokalistat infonäytöllä automaattisesti RSS-syötteen avulla

HUOM! Tämän HTML-elementin käyttö on sallittu vain iDiD-infonäyttöjärjestelmässä.

CGI:n Aromi e-Ruokalistan haku

1. Selvitä asianmukainen Aromi SaaS -palvelun URL. Tässä esimerkissä on käytetty Sipoon Soteaseman ruokasalin www-osoitetta (https://aromimenu.cgisaas.fi/AromieMenus/FI/Sipoo/Sipoo).

sipoo-e-ruokalista-aromisaas
  2. Etsi haluamasi ravintola ja siirry ravintolan ruokalistasivulle
  3. Valitse ruokalistasivulta, haluatko päivän vai viikon ruokalistan:

rss-aromisaas-date-1

4. Ruokalistasivun alalaidasta löydät RSS-kuvakkeen, jonka kautta saat itsellesi ruokalistan RSS-syötteen osoitteen.
    rss-linkki-aromisaas
  5. Kopioi linkki itsellesi muistiin.

HTML-linkin koostaminen RSS-syötteen linkistä

Siirry iDiD RSS Connectoriin osoitteessa https://rss.idid.fi/

rssconnectordefault2

1. Liitä aiemmin hakemasi ruokalistasyötteen URL kohtaan RSS-osoite.
  2. Jätä valitsematta Lisää kirjautuminen
  3. Valitse Asettelu:
    • Mikäli haettu RSS-syöte on Päivän lista käytä vaihtoehtoa Diat
    • Mikäli haettu RSS-syöte on Viikon lista käytä vaihtoehtoa Diat tai Lista
  4. Uutisten määrä voidaan jättää oletusarvoon 5
  5. Vaihto-/Vieritysaika -määritteellä voit vaikuttaa siihen kuinka nopeasti usean päivän ruokalistan diat vaihtuvat tai lista rullaa ylhältä alas.
  6. Lisäominaisuudet-osiossa ruokalistakäytössä suositellut valinnat ovat:
    • Näytä syötteen otsikko - EI VALITTU
    • Näytä ingressi - EI VALITTU
    • Näytä sisältö - PAKOLLINEN
    • Näytä julkaisuaika - EI VALITTU
  7. Teema-valinnasta voit valita syötteen ulkoasun. Useimmin käytetyt vaihtoehdot ovat:
    • Default - tumma teksti läpinäkyvällä pohjalla
    • Negative - Valkoinen teksti läpinäkyvällä pohjalla
  8. Voit kopioida HTML-osoitteen Avaa RSS-linkistä

HTML-elementin luominen

1. Aloita luomalla sisältö iDiD-hallinnassa haluamillasi ajastuksilla ja lisää siihen HTML-elementti.
  2. Kopioi hallinnan vasemmassa laidassa HTML-elementin URL-kenttään RSS-Connectorissa luomasi linkki.
  3. Muista, että voit käyttää sisältöä luodessasi erilaisia taustakuvia ja muita elementtejä ruokalistasisältöä luodessasi.

lounasesimerkki1

Muokattu: Ke, 11 Joulu, 2019 at 1:58 PM
Muokattu 28.7.2012 PL