Ruokalistat - CGI:n On-Premises Aromi Connector

Näytä CGI:n Aromi On-Premises-palvelua käyttävien ravintoloiden ruokalistat infonäytöllä automaattisesti päivittäin tai koko viikoksi kerralla.

HUOM! Tämän HTML-elementin käyttö on sallittu vain iDiD-infonäyttöjärjestelmässä.

Aromi Connectorin käyttö

Aloita iDiD AROMI Connectorin käyttö osoitteessa https://menu.idid.fi/aromi/

aromiconnector
  1. Aromi sivusto: Valitse ateriapalveluiden tarjoaja
  2. Ravintola tyyppi: Valitse aterian tyyppi, esimerkiksi Kouluateriat tai Sairaala-ateriat.
  3. Ravintola: Valitse haluttu ravintola
  4. Näkymä: Valitse haluatko näyttää vain kuluvan päivän ruokalistan [Yksi päivä], koko viikon ruuat yhtenä listana [Lista] vai koko viikon ruuat sivusuunnassa vaihtuvina päiväkohtaisina dioina [Diat].
  5. Sarakkeet:  Valitse, kuinka monessa sarakkeessa ruokalista esitetään. Jos valitset yhden sarakkeen, eri lounasvaihtoehdot esitetään allekkain, kun taas sarakkeilla ne näytetään vierekkäin. Useat sarakkeet ovat hyödyllisiä etenkin, jos näkymänä on lista.
  6. Fontti: Valitse ruokalistan fonttikoko välillä XXXS - XXL tai jätä arvoksi oletuskoko eli Default. Default vastaa kokoa XL.
  7. Fonttiväri: Valitse otsikon ja listan fonttiväri tai jätä arvoksi Default. Oletusväri eli default on musta.

Valinnat päivitetään välittömästi ja ruokalista näytetään esikatseluna valikon alla. Voit myös napsauttaa Avaa ruokalista nähdäksesi listan koko sivun kokoisena uudessa välilehdessä.

Ruokalistan lisääminen iDiD-sisältöön

1. Aloita luomalla sisältö iDiD-hallinnassa haluamillasi ajastuksilla ja lisää siihen HTML-elementti.
  2. Kopioi ruokalistan URL-osoite AROMI Connectorin valikon alimmasta kentästä ja liitä se HTML-elementin osoitekenttään:

Ruokalistanäkymä on läpikuultava, joten voit käyttää sen alla haluamiasi taustakuvia, mikäli haluat personalisoida listan ulkonäköä enemmän.

Muista tallentaa sisältö lopuksi. Valmista!

Muokattu: Ma, 28 Tammi, 2019 at 2:09 PM
Muokattu 28.7.2021 PL