Aikataulut - VR

Voit hakea infonäytölle asemakohtaisen reaaliaikaisen virtuaalimonitorin Junalähdöt-palvelusta ja lisätä sen sisältöösi HTML-elementin osoitteeksi

Aineistoa ylläpitää Finntrafic. Mikäli HTML-sisältö ei näy, tarkista aseman tiedoissa mahdollisesti tapahtuneet muutokset osoitteesta https://junalahdot.fi/

Virtuaalimonitorin osoitteen hakeminen

1. Siirry osoitteeseen https://junalahdot.fi/
  2. Hae haluamasi asema
    junalähdöthaku
  3. Napsauta avautuvasta aikataulusta "Avaa koko näytölle" -nappia
    junalähdötsuurenna
  4. Virtuaalimonitori avautuu omaan selainikkunaansa. Kopioi virtuaalimonitorin URL ja käytä sitä iDiD-hallinnassa HTML-elementin osoitteena. Virtuaalimonitorin näkymä vaihtaa sisällön kieltä automaattisesti, esityskielet ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Luotu 11.8.2021 PL