Aikataulut - NYSSE

Tampereen seudun joukkoliikenteen sivuilta voit hakea infonäytölle pysäkkikohtaisen näkymän HTML-elementin osoitteeksi

Aineistoa ylläpitää Tampereen seudun joukkoliikenne. Mikäli HTML-sisältö ei näy, tarkista pysäkin tiedoissa mahdollisesti tapahtuneet muutokset osoitteesta https://www.nysse.fi

Pikaohje: Mikäli käytössäsi on vanha TKL:n html-elementti voit tarkistaa pysäkkinumeron elementin osoitteesta ja korvata pysäkkinumeron uuteen linkkimuotoon:

https://tremonitori.digitransit.fi/stop/tampere:0552

Pysäkkikohtaisen näkymän hakeminen

1. Siirry osoitteeseen https://tremonitori.digitransit.fi/

tremonitoridigitransit01
  2. Valitse näytön suunta sekä haluttu esityskieli/kielet. Voit myös muokata pysäkkinäkymän otsikkoa halutessasi.
  3. Lisää halaumasi pysäkki/pysäkit
  4. HUOM! Voit halutessasi rajata tarkemmin pysäkkikohtaisia näytettäviä tietoja, esim. rajata lähtöjä ajan mukaan tai piilottaa tiettyjä linjoja

tremonitoridigitransit02
  5. Kun haluamasi pysäkkitiedot ovat valmiina voit vielä esikatsella pysäkkinäkymää. Luo näkymä -napista saat avattua valmiin näkymän. Kopioi valmiin näkymän osoite.
    tremonitoridigitransit04

Aikataulun lisääminen sisältöön

1. Lisää sisältöön HTML-elementti ja muokkaa sen koko ja sijainti haluamasi mukaan.
  2. Kopioi ja liitä kopioimasi pysäkkinäkymän URL-osoite HTML-elementin osoitekenttään.