Aikataulut - NYSSE

Tampereen seudun joukkoliikenteen sivuilta voit hakea infonäytölle pysäkkikohtaisen virtuaalimonitorin HTML-elementin osoitteeksi

Aineistoa ylläpitää Tampereen seudun joukkoliikenne. Mikäli HTML-sisältö ei näy, tarkista pysäkin tiedoissa mahdollisesti tapahtuneet muutokset osoitteesta https://www.nysse.fi

Pikaohje: Mikäli käytössäsi on vanha TKL:n html-elementti voit tarkistaa pysäkkinumeron elementin osoitteesta ja korvata pysäkkinumeron uuteen linkkimuotoon:

https://tremonitori.digitransit.fi/stop/tampere:0552

Virtuaalimonitorin osoitteen hakeminen

1. Siirry osoitteeseen https://www.nysse.fi/aikataulut-ja-reitit.html
  2. Hae pysäkkisi pysäkkihakukentästä ja valitse pysäkki

pysäkkihakunysse

3. Tarkemmasta pysäkkinäkymästä napsauta "Virtuaalimonitori"-llinkkiä

pysäkkivirtuaalimonitorinysse
  4. Kopioi virtuaalimonitorin URL

Aikataulun lisääminen sisältöön

1. Lisää sisältöön HTML-elementti ja muokkaa sen koko ja sijainti haluamasi mukaan.
  2. Kopioi ja liitä kopioimasi virtuaalimonitorin URL-osoite HTML-elementin osoitekenttään.