Aikataulut - Linkki

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen sivuilta voit hakea infonäytölle pysäkkikohtaisen virtuaalimonitorin HTML-elementin osoitteeksi

Aineistoa ylläpitää Jyväskylän seudun joukkoliikenne. Mikäli HTML-sisältö ei näy, tarkista pysäkin tiedoissa mahdollisesti tapahtuneet muutokset osoitteesta https://jyvaskyla.digitransit.fi/

Virtuaalimonitorin osoitteen hakeminen

1. Siirry osoitteeseen https://pysakit.jyvaskyla.fi/createview
  2. Hae pysäkkisi pysäkkihakukentästä ja valitse pysäkki

3. Nimeä pysäkki, valitse näytön suunta ja tee kaikki haluamasi muutokset samassa näkymässä
  4. Kopioi virtuaalimonitorin URL

Aikataulun lisääminen sisältöön

1. Lisää sisältöön HTML-elementti ja muokkaa sen koko ja sijainti haluamasi mukaan.
  2. Kopioi ja liitä kopioimasi virtuaalimonitorin URL-osoite HTML-elementin osoitekenttään.
  3. Muista tallentaa sisältö. Valmista!

Päivitetty 15.3.2022 MI