Aikataulut - Linkki

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen sivuilta voit hakea infonäytölle pysäkkikohtaisen virtuaalimonitorin HTML-elementin osoitteeksi

Aineistoa ylläpitää Jyväskylän seudun joukkoliikenne. Mikäli HTML-sisältö ei näy, tarkista pysäkin tiedoissa mahdollisesti tapahtuneet muutokset osoitteesta https://jyvaskyla.digitransit.fi/

Virtuaalimonitorin osoitteen hakeminen

1. Siirry osoitteeseen https://jyvaskyla.digitransit.fi/
  2. Hae pysäkkisi pysäkkihakukentästä ja valitse pysäkki

linkkilinjahaku
  3. Tarkemmasta pysäkkinäkymästä napsauta "Virtuaalimonitori" -linkkiä

linkkivirtuaalimonitori
  4. Kopioi virtuaalimonitorin URL

Aikataulun lisääminen sisältöön

1. Lisää sisältöön HTML-elementti ja muokkaa sen koko ja sijainti haluamasi mukaan.
  2. Kopioi ja liitä kopioimasi virtuaalimonitorin URL-osoite HTML-elementin osoitekenttään.